Vacature monteurs binnendienst en monteurs buitendienst

Ter versterking van het team van W&H Smedes zijn we op dit moment op zoek naar nieuwe collega’s in de functie van MONTEURS BINNENDIENST EN MONTEURS BUITENDIENST

 

Taken en verantwoordelijkheden

MONTEURS BINNENDIENST
Je zorgt in de werkplaats voor het bedrijfsklaar maken van nieuw af te leveren MANITOU en/of LIEBHERR machines en zorgt voor de definitieve montage en opbouw van specificaties naar wens van de klant. Tevens werk je aan reparaties van deze machines in de werkplaats en los je (eenvoudige) storingen op.

MONTEURS BUITENDIENST
Je voert zelfstandig onderhoudsbeurten uit, verzorgt inspecties en werkt zelfstandig aan reparaties, voornamelijk op locatie bij de klant. Je analyseert elektrische, hydraulische en mechanische storingen en lost deze op. Tevens zorg je voor het in bedrijf stellen van de MANITOU en/of LIEBHERR machines en het verrichten van servicebeurten en inspecties op locatie bij klanten. Je levert nieuwe en gebruikte machines af, voert zelfstandig onderhoudsbeurten uit bij klanten. Buiten kantooruren ben je stand-by voor calamiteiten en storingen.

 

Functie-eisen en persoonsprofiel

Voor de functies van Monteurs Binnendienst en Monteurs Buitendienst zijn wij op zoek naar kandidaten met minimaal een afgeronde opleiding SOMA of MTS autotechniek/werktuigbouwkunde of gelijkwaardig en ervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt een goede basiskennis van hydrauliek, diesel- en elektrotechniek. Je bent gewend zelfstandig te werken, kunt improviseren en hebt geen 8 tot 5 mentaliteit. Je bent communicatief vaardig en beschikt over een servicegerichte instelling. Je bent in bezit van het basiscertificaat VCA en rijbewijs B(E). Ook beginnende monteurs worden uitgenodigd te solliciteren

 

Solliciteren?
Voor meer informatie over deze functies kun je contact opnemen met Susan van Loo-Achterbosch (Personeelsadviseur, tel. 026-4790553) of André Kuenen (Manager W&H Smedes, tel. 06-12925844). Heb je belangstelling voor een van deze functies, stuur je sollicitatiebrief met curriculum vitae naar Wynmalen & Hausmann Groep, Ressenerbroek 7, 6666 MP Heteren t.a.v. Susan van Loo-Achterbosch of e-mail naar pz@wynmalenhausmann.nl.


W&H Smedes is actief op het gebied van de distributie van hoogwaardig materieel op het gebied van Landbouw en grondverzet in Noord Nederland. Tot het productenpakket behoren onder meer MANITOU, LIEBHERR en AMMANN. Kwaliteit en bedrijfszekerheid staan bij W&H Smedes hoog in het vaandel. Doordacht, innovatief en altijd gericht op het resultaat van de klant, met passie voor mens en machine.