Ben jij één van onze 2 nieuwe monteurs voor de binnen- en buitendienst?

Ter versterking van het team van W&H Smedes in Sumar zijn we op dit moment op zoek naar twee nieuwe collega’s voor de functies van MONTEUR BINNENDIENST voor Liebherr en MONTEUR BUITENDIENST voor Manitou.

 

Ben jij…

  • Op zoek naar een nieuwe uitdaging als monteur in de binnen- of buitendienst?
  • Heb je verstand van zaken als het gaat om hydrauliek, diesel- en elektrotechniek?
  • Zie je het helemaal zitten om aan de slag te gaan met reparatie en het onderhoud van Manitou en Liebherr machines?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat we je te bieden hebben:

Wij bieden jou een mooie werkplek bij een enthousiast en innovatief bedrijf in Noord-Nederland.
Ben je monteur binnendienst, dan zorg je in de werkplaats voor het bedrijfsklaar maken van nieuw af te leveren machines. Je lost (eenvoudige) storingen op en voert reparaties uit.
Als monteur buitendienst voer je zelfstandig onderhoudsbeurten uit, verzorg je inspecties en voer je reparaties uit op de locatie bij de klant. Je bent innovatief en zelfredzaam en hebt geen negen-tot-vijfmentaliteit.

 

Meer informatie of solliciteren?

Van jou vragen we passie voor je vak, een groot gevoel voor service en een goede basiskennis van de techniek. Ben je beginnend monteur? Ook dan nodigen we je van harte uit om bij ons te solliciteren.
Enthousiast en meer weten? Neem dan telefonisch contact op met Maarten Smink: 06-45826084, of e-mail je sollicitatiebrief met een korte motivatie en CV naar m.smink@wh-smedes.nl.

 

W&H Smedes is actief op het gebied van de distributie van hoogwaardig materieel op het gebied van Landbouw en grondverzet in Noord Nederland. Tot het productenpakket behoren onder meer MANITOU, LIEBHERR en AMMANN. Kwaliteit en bedrijfszekerheid staan bij W&H Smedes hoog in het vaandel. Doordacht, innovatief en altijd gericht op het resultaat van de klant, met passie voor mens en machine.